Go Back
+ servings

skøn og saftig kage med kakaomælk

Den her chokoladekage er med kakaomælk- luftig, nem og lækker. Ps. Holder sig saftig i et par dag efter bagning.
1 time
Samlet tid: 1 time
Ret: kage med kakaomælk, kakaomælkskage
Køkken: Danske
Keyword: kage med kakaomælk, kakaomælk
Servings: 12 personer

Ingredienser

  • 125 gram blødt smør
  • 220 gram sukker
  • 2 stk. æg
  • 3 tsk. vanillesukker
  • 0,75 dl kærnemælk(alternativt yoghurt naturel)
  • 1 dl og 3 spsk. kakakomælk
  • 3,5 dl hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver/ og 2 spsk. kakaopulver

Glasur/ en helt klassisk glasur af vand, flormelis og kakaopulver.

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmeluft/190 grader almindelig ovn. 
  • Rør sukker og smør til det smuldrer.
  • Pisk æg og vanillsukker i til en luftig masse.
  • Kom nu kærnemælk og kakaomælk i, skiftevis med hvedemel vendt med bagepulver. 
  • Kom i en bradepande beklædt med bagepapir ca. 25x30 cm. Bag i midten af ovnen i ca. 40 min. Den er klar, når den er let fast når du forsigtigt trykker på midten -eller når du stikker en pind i, hvor der ikke hænger dej ved. 
Tried this recipe?Let us know how it was!