Go Back
+ servings

Sommersalat med spinat og friske abrikoser

Dejlig frisk og nem salat med friske spinatblade, friske abrikoser, vandmelon og ristede græskarkerner
Forb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Ret: salater
Køkken: Danske
Keyword: friske abrikoser, græskarkerner, salater, spinatsalat
Servings: 4

Ingredienser

  • 100 gram friske spinatblade
  • 2 stk. friske abrikoser(i tynde både)
  • 3 dl. vandmelontern
  • 1 dl. agurk( i mindre tern)
  • 1 dl. feta( i små tern)
  • 1 dl. græskarkerner
  • salt og peber

dressing(kan undlades)

  • 2 spsk. god olie
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Grovhak halvdelen af spinatbladene og kom i en skål med reste naf spinatbladene.
  • Halvér den friske abrikos, fjern stenen og skær i tynde både.
  • Skær feta, agurk og vandmelon i mindre tern. Kom abrikos, agurk, fetaost og vandmelon på salaten.
  • Kom græskarkerner på en tør panden og rist gyldne i et par minutter på mellem til høj varme til de popper og er gyldne. Afkøl og drys på salaten.
  • Lav eventuelt en dressing af olie og citronsaft og kom over salaten ved servering.
Tried this recipe?Let us know how it was!