Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sommersalat med spinat og friske abrikoser
Dejlig frisk og nem salat med friske spinatblade, friske abrikoser, vandmelon og ristede græskarkerner
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid:
20
minutter
minutter
Samlet tid:
20
minutter
minutter
Ret:
salater
Køkken:
Danske
Keyword:
friske abrikoser, græskarkerner, salater, spinatsalat
Servings:
4
Ingredienser
100
gram
friske spinatblade
2
stk.
friske abrikoser(i tynde både)
3
dl.
vandmelontern
1
dl.
agurk( i mindre tern)
1
dl.
feta( i små tern)
1
dl.
græskarkerner
salt og peber
dressing(kan undlades)
2
spsk.
god olie
1
spsk.
citronsaft
Sådan gør du
Grovhak halvdelen af spinatbladene og kom i en skål med reste naf spinatbladene.
Halvér den friske abrikos, fjern stenen og skær i tynde både.
Skær feta, agurk og vandmelon i mindre tern. Kom abrikos, agurk, fetaost og vandmelon på salaten.
Kom græskarkerner på en tør panden og rist gyldne i et par minutter på mellem til høj varme til de popper og er gyldne. Afkøl og drys på salaten.
Lav eventuelt en dressing af olie og citronsaft og kom over salaten ved servering.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!