æggemuffins med squash

Alt det andet, LCHF (Low carb high fat)

Uh, det er godt. Æggemuffins med squash eller æggekage, hvis du vælger den udgave. Alt med æg og squash. Talrige kombinationer kan laves. Det her er en storhitter hos mig. Seriøst. Mæthed der vil noget. Morgenmad, frokost, middagsmad. You name it. Det fungere lige godt.  Sådan gør du… :

æggemuffins med squash

æggemuffins med squash

1 squash

4 spsk(med top) med hytteost

4 spsk fløde

1/2 rød peberfrugt

3 æg

9 spsk. med revet mozarella

salt/peber

  • Riv squashen.
  • Hæld i skål og tilsæt fløde, hakket peberfrugt, hytteost, æg og mozarella. Til sidst salt og peber.
  • Fordel enten “dejen” i muffinsforme, eventuelt sæt papirformene ned i en muffinsbeholder(hvis du har). Du ved de plader med ca. 12 huller til muffins. Bag på 200 grader i ca. 25 minutter
  • Du kan også stege i olie/smør på en pande, som æggekage/tykkere pandekage. Steg ca. 10 minutter på hver side på mellemvarme.(pas på den ikke branker).

Lyst til mere lchf inspiration er denne her blog en evig hitter, synes jeg http://madbanditten.dk

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest