Uh, det er godt. Æggemuffins med squash eller æggekage, hvis du vælger den udgave. Alt med æg og squash. Talrige kombinationer kan laves. Det her er en storhitter hos mig. Seriøst. Mæthed der vil noget. Morgenmad, frokost, middagsmad. You name it. Det fungere lige godt. Sådan gør du… :
æggemuffins med squash
1 squash
4 spsk(med top) med hytteost
4 spsk fløde
1/2 rød peberfrugt
3 æg
9 spsk. med revet mozarella
salt/peber
- Riv squashen.
- Hæld i skål og tilsæt fløde, hakket peberfrugt, hytteost, æg og mozarella. Til sidst salt og peber.
- Fordel enten “dejen” i muffinsforme, eventuelt sæt papirformene ned i en muffinsbeholder(hvis du har). Du ved de plader med ca. 12 huller til muffins. Bag på 200 grader i ca. 25 minutter
- Du kan også stege i olie/smør på en pande, som æggekage/tykkere pandekage. Steg ca. 10 minutter på hver side på mellemvarme.(pas på den ikke branker).
Lyst til mere lchf inspiration er denne her blog en evig hitter, synes jeg http://madbanditten.dk
0 kommentarer