æggesalat med hytteost

Æggesalat med hytteost smager skønt på rugbrødet eller som pålæg på frisk toastbrød. Med hakket æbler får den sprødhed og bid.

æggesalat med hytteost

 

æggesalat med hytteost

Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 æg(hårdkogt i ca. 10 min)
  • 2 tsk. karry(mere hvis du er til den stærke udgave)
  • 2 spsk. god mayonnaise(f.eks. helmann)
  • 4 spsk. hytteost(med top)
  • 1 lille æble(finthakket)
  • salt og peber

topping

  • karse, purløg, dild, persille eller lign.

Sådan gør du

  1. Æggesalat med hytteost laves sådan. Kog æggene i ca. 10 min. under låg. Køl af og pil. Skær i mindre stykker. 

  2. Rør mayonaise med karry. Tilsæt finthakket æble og hytteost. Smag til med salt og peber og top med karse eller ligende. 

Tip

Æggesalat med hytteost

Æggesalat med hytteost er lækkert på alt fra toastbrød til rugbrød. Det er nemt at lave. Ønsker du en mere mager udgave kan du undlade at bruge mayonnaise og  blot bruge hytteost. Det giver ikke den samme cremet udgave, men godt det smager det alligevel.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.