Æggesalat med hytteost smager skønt på rugbrødet eller som pålæg på frisk toastbrød. Med hakket æbler får den sprødhed og bid.
æggesalat med hytteost
Nem opskrift på æggesalat med hytteost
Print opskrift
Pin opskrift
20 min
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 æg(hårdkogt i ca. 10 min)
- 2 tsk. karry(mere hvis du er til den stærke udgave)
- 2 spsk. god mayonnaise(f.eks. helmann)
- 4 spsk. hytteost(med top)
- 1 lille æble(finthakket)
- salt og peber
topping
- karse, purløg, dild, persille eller lign.
Fremgangsmåde
- Æggesalat med hytteost laves sådan. Kog æggene i ca. 10 min. under låg. Køl af og pil. Skær i mindre stykker.
- Rør mayonaise med karry. Tilsæt finthakket æble og hytteost. Smag til med salt og peber og top med karse eller ligende.
Tip
Æggesalat med hytteost
Æggesalat med hytteost er lækkert på alt fra toastbrød til rugbrød. Det er nemt at lave. Ønsker du en mere mager udgave kan du undlade at bruge mayonnaise og blot bruge hytteost. Det giver ikke den samme cremet udgave, men godt det smager det alligevel.
0 kommentarer