Chokoladebar med poppet quinoa
Chokoladebar med poppet quinoa er den hurtigste lille snack til ungernes madpakke eller til den der tilbagevendende “lyst til noget lækkert om aftenen”- snack. 😉(Kender du den?)I know I do.
bar med poppet quinoa
Ingredienser
- 2 spsk kokosolie
- 2 spsk honning
- 25 gram poppet quinoa
- 50 gram chokolade
Fremgangsmåde
- Smelt kokosolie og honning. Vend rundt med poppet quinoa. Læg massen i en form med bagepapir. Tryk grundigt.
- Smelt chokolade og hæld over massen. Sæt på køl/frys i minimum 30 minutter til massen er stivnet. Skær ud i passende størrelse.
- Opbevar på køl.
tip
Jeg bruger gerne et mellemlægspapir(Du ved de små stykker, som er skåret ud) og vikler om hver quinoabar. Jeg opbevarer dem i en pose eller lukket beholder i køleskabet. Så er de lige til at sende i madpakken.
Poppet quinoa…
Øh…hvad for noget ?Quinoa er et glutenfri korn, som dyrkes steder langt herfra. Den er ekstrem hårdfør og kornene kan klare selv den køligste klima. Den her udgave er den poppede udgave. Du kan købe den i de fleste helsekostbutikker.
Jeg har tidligere postet den her lækre grød med poppet quinoa, hvis du ligesom jeg kan lide at variere din morgenmad. https://benedictesmad.dk/chiagroed-med-poppet-quinoa/
Hej jeg elsker virkelig denne opskrift men jeg er lidt i tvivl om hvilken slags honning bruger du i dine opskrifter?
Vh Ida
Hej,
hvor er det bare dejligt at høre – tusind tak. Jeg bruger helt almindelig honning i plastikbøtterne – aller helst dansk. Alltså ikke flydende honning, men helt klassisk, hvis det giver mening. Hilsen Benedicte