Lækre chokoladebars med poppet quinoa

Alt det andet, Hjemmelavet slik, Tips til madpakker

Chokoladebar med poppet quinoa

Chokoladebar med poppet quinoa er den hurtigste lille snack til ungernes madpakke eller til den der tilbagevendende “lyst til noget lækkert om aftenen”- snack. 😉(Kender du den?)I know I do.

chokoladebar med poppet quinoa

bar med poppet quinoa

chokoladebar med poppet quinoa
Print opskrift Pin opskrift
35 minutter
Antal: 10 quinoabars

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk honning
  • 25 gram poppet quinoa
  • 50 gram chokolade

Fremgangsmåde

  • Smelt kokosolie og honning. Vend rundt med poppet quinoa. Læg massen i en form med bagepapir. Tryk grundigt. 
  • Smelt chokolade og hæld over massen. Sæt på køl/frys i minimum 30 minutter til massen er stivnet. Skær ud i passende størrelse. 
  • Opbevar på køl. 

chokoladebar med poppet quinoa

tip

Jeg bruger gerne et mellemlægspapir(Du ved de små stykker, som er skåret ud) og vikler om hver quinoabar. Jeg opbevarer dem i en pose eller lukket beholder i køleskabet. Så er de lige til at sende i madpakken.

Poppet quinoa…

Øh…hvad for noget ?Quinoa er et  glutenfri korn, som dyrkes steder langt herfra. Den er ekstrem hårdfør og kornene kan klare selv den køligste klima. Den her udgave er den poppede udgave. Du kan købe den i de fleste helsekostbutikker.

Jeg har tidligere postet den her lækre grød med poppet quinoa, hvis du ligesom jeg kan lide at variere din morgenmad.  https://benedictesmad.dk/chiagroed-med-poppet-quinoa/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

2 Kommentarer

  1. Ida

    5 stars
    Hej jeg elsker virkelig denne opskrift men jeg er lidt i tvivl om hvilken slags honning bruger du i dine opskrifter?
    Vh Ida

    Svar
    • Benedicte Thrane

      Hej,
      hvor er det bare dejligt at høre – tusind tak. Jeg bruger helt almindelig honning i plastikbøtterne – aller helst dansk. Alltså ikke flydende honning, men helt klassisk, hvis det giver mening. Hilsen Benedicte

      Svar
5 from 1 vote

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest