Lækre chokoladebars med poppet quinoa

Chokoladebar med poppet quinoa

Chokoladebar med poppet quinoa er den hurtigste lille snack til ungernes madpakke eller til den der tilbagevendende “lyst til noget lækkert om aftenen”- snack. 😉(Kender du den?)I know I do.

chokoladebar med poppet quinoa

bar med poppet quinoa

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 10 quinoabars

Ingredienser

  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk honning
  • 25 gram poppet quinoa
  • 50 gram chokolade

Sådan gør du

  1. Smelt kokosolie og honning. Vend rundt med poppet quinoa. Læg massen i en form med bagepapir. Tryk grundigt. 

  2. Smelt chokolade og hæld over massen. Sæt på køl/frys i minimum 30 minutter til massen er stivnet. Skær ud i passende størrelse. 

  3. Opbevar på køl. 

chokoladebar med poppet quinoa

tip

Jeg bruger gerne et mellemlægspapir(Du ved de små stykker, som er skåret ud) og vikler om hver quinoabar. Jeg opbevarer dem i en pose eller lukket beholder i køleskabet. Så er de lige til at sende i madpakken.

Poppet quinoa…

Øh…hvad for noget ?Quinoa er et  glutenfri korn, som dyrkes steder langt herfra. Den er ekstrem hårdfør og kornene kan klare selv den køligste klima. Den her udgave er den poppede udgave. Du kan købe den i de fleste helsekostbutikker.

Jeg har tidligere postet den her lækre grød med poppet quinoa, hvis du ligesom jeg kan lide at variere din morgenmad.  https://benedictesmad.dk/chiagroed-med-poppet-quinoa/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *