Nem cremet pastasauce til de travle dage. Der skal så få ingredienser i, men alligevel får den god smag synes jeg. Børnene spiste pasta med denne pastasauce, jeg spiste den til dampede grøntsager. Det var slet ikke dårligt og smagte faktisk godt. Sådan laver du en nem og cremet pastasauce.
Cremet pastasauce:
3 spsk olivenolie
2 spsk mel
1 dl fløde
2 dl mælk
1,5 dl revet parmasan
Salt/peber
- Varm olien i en gryde.
- Rør melet i og rør rundt.
- Tilsæt nu mælk og fløde. Rør grundigt, så det ikke brænder på. Det gør mælk nemt.
- Når det er tyknet under omrøring tilsætter du parmesanosten, salt/peber.
- Vend i den kogte pasta(jeg vendte også skinketern i pastsaen) og drys eventuelt med parmesanost. Nydes når den er frisklavet.
Tip
Pasta er bare en hitter i de fleste børnefamilier. Tror ikke jeg er stødt på et barn, som ikke kan lide det. Den her sauce smager lidt som klassisk mornay, som man køber i halv liters kartoner i supermarkeder. De er en hitter herhjemme og bliver ofte brugt. Denne her minder lidt om den. Har du børn med “sensitive smagsløg”(som mine til tider har!) er denne her cremet pastasauce bare en god måde at lave en nem og rigtig “ret” til ungerne/dig selv på de der travle dage.
Mere nem mad? benedictesmad.dk
0 kommentarer