Har du prøvet croissant med chokolade? Det er bare til inspiration, men butterdej (du ved de ruller du køber i supermarkedet og ruller ud selv)kan du fylde med chokolade, pensle med pisket æg og drysse med perlesukker. “Danerrolles” hedder vist det mærke der er i supermarkdet. Jeg delte hver stykke(som allerede er skåret halvt igennem) over, lagde et stykke mælkechokolade(hvid og mørk kan også bruges), rullede fra den brede side og ned, penslede med æg, dryssede sukker på og stillede ind i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Det var en hitter i familien og så er det bare lyn hurtigt, når trangen til noget sødt melder sig. Jeg tror ideen også vil være en god hitter ved børnefødselsdage, eventuelt pyntet med lidt glasur og flag.
Croissant med chokolade
I kagehumør? Kig løs her på bloggen og søg under kager, hvor der ligger masser af nemme og lækre kageopskrifter fra mig til dig:https://benedictesmad.dk
0 kommentarer