Det bedste glutenfri kernebrød jeg nogensinde har lavet. Vi laver det rigtig tit herhjemme og flertallet i familien er pjattet med det.
Det betyder jo så, at det forsvinder lige så hurtigt, som det er lavet- og så er det jo dejligt, at det er så hurtigt at bage.
Glem alt om surdej, røremaskiner og hævetid. Det kræver et minimum af tid og den faktor at smagen er rigtig rigtig god, gør at det bestemt bliver en opskrift jeg vil lave i mange år frem. Prøv selv.
Jeg er sikker på, at du vil synes om det :o)
Ingredienser til det bedste glutenfri kernebrød er :
(Du får et stort brød af den her opskrift)
400 gram blandede kerner(for eksempel solsikkerkerner, chiafrø, hørfrø, græskarkerner og eventuelt lidt blandede hasselnødder og mandler.
4 æg
250 gram hytteost
1 tsk salt.
- Sæt ovnen på 200 grader.
- Vej de blandede kerner af.
- læg i en skål og rør med æg, hytteost, og salt. That´s it!
- Læg nu i en brødform beklædt med bagepapir og bag på 200 grader i ca 30 minutter.
- Lad brødet afkøle på en bagerist.
Det bedste glutenfri kernebrød smager dejligt som almindeligt rugbrød med dit yndlingspålæg. Personligt synes jeg smøreost eller bare smør er det bedste.
Dermed kører vi også let LCHF(low carb high fat) stil i det her brød, da der er kerner, men ellers ingen mel i.
Lad mig høre, om det også bliver jeres nye favoritbrød hos jer?
0 kommentarer