Sådan et farsbrød med fyld er lidt en klassiker. Er det ikke? Det her farsbrød fyldte jeg med parmaskinke skåret i små tern(faktisk klippet med en saks, for det er så meget hurtigere og jeg elsker alt hvad der er hurtigt!)
(tilberedning 30 minutter+1 time i ovnen)
(portion svarer til 6 voksne)
1 kg hakket kalv og flæsk
75 gram parmaskinke(skåret i mindre stykker)
3 dl mælk
1 squash
2 fed hvidløg
2 spsk salt
peber
2 dl mel
1 time på 180 grader
Farsbrød med fyld
- Rør kødet sejt. Det vil sige rør det grundigt igennem.
- Tilsæt saltet og rør igennem igen.
- Hak hvidløget og tilsæt.
- Riv squashen og tilsæt.
- Tilsæt mælk. Rør.
- Nu melet. Rør igennem og krydr med peber.
- Sæt i en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Tryk farsen godt ned og glat den ud.
- Sæt farsbrødet ind på 180 grader i én time cirka.(husk at ovne varmer forskelligt, så hold øje undevejs.
Det er altså børnemad det her. Det smager jo godt for alle, men der er bare noget med det farsbrød der. Jeg serverede blot pasta og grøn pesto(fra Løgismose) og gnaskegrønt til ungerne og hurtig hjemmelavet agurkesalat og en stor grøn salat til de voksne. Det er faktisk relativt nem aftensmad, som det jo gerne må være.
tip
Det her farsbrød er rigtig godt som pålæg på brødet i madpakken. Det er fast og bliver hvor det skal, på brødet. Smager godt med surt til, asier, syltede agurker, agurkesalat, rødbeder osv.
0 kommentarer