Frillicesalat med mango & jordbær

Salater

Frillicesalat med mango & jordbær.

Vupti vupti, en hurtig frillicesalat med mango og jordbær

En let og hurtig salat, som denne frillicesalat med mango & jordbær smager så  godt som tilbehør til stort set alt. Server den med olie/eddikedressing med rigelig mængder knust chili! Det matcher godt med den sødlige smag og giver den lige et stærkt pift! Men jeg elsker alt, hvad der er stærk, så måske skal du lige modere chilimængden lidt.

Jeg serverede frillicesalaten med mango & chili til kyllingelår med en nem og lækker barbecuemarinade(opskrift følger), ovnbagte søde kartofler, broccoli  og tzatziki. Nem og hurtig mad bliver det, når man kan sende flere ting ind i ovnen på samme tid, så det sker ofte her. I mine barndomserindringer var onsdag altid “ovnmads-dag”. Min mor skulle til kor på Frederiksberg til kl. 20, så det gav sig selv, at det skulle være nemt og hurtigt og passe sig selv! Åh, de barndomsminder…..😊

Frillicesalat med mango & jordbær

Du skal bruge:

100 g frillice salat

6 store jordbær eller 10 mindre

1 mango

Kruspersille

Fetaost- en go’ håndfuld( efter smag& behag)

Således gør du:

Vask og pluk herefter salaten. Drys nu groft skårne jordbær og mindre tern mango over. Slut af med feta og en håndfuld fintplukket persille på toppen.

Dressing:

1dl rødvinseddike

2dl olivenolie

2 tsk knust chili

1 spsk flydende honning

Tip:

Denne salat blev serveret på en råkold februardag. Ja, jeg ved at jordbær(de danske)smager bedst friske og nyophevne fra den danske sommerjord, men egentlig synes jeg mange af de udenlandske jordbær der er i handlen på denne årstid smager af mere og mere. Mangoer friskfløjet fra Peru(!!) er vi pjattede med herhjemme, så det kan faktisk få børnene til at smage på salaten👍🏻 Desuden er mango spækket med Bl.a. A, B og E vitamin.

Velbekomme!

frillicesalat med jordbær & mango

frillicesalat med mango & jordbær

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest