Fyldt kylling. Nem mad der passer sig selv i ovnen.

Hverdagsmad til store og små

 

Kylling er nu altid godt og denne her kylling bliver bare rigtig god. Du skal bruge få ingredienser og når forarbejdet er gjort er det bare ind med kyllingen og væbne dig med tålmodighed. Det er ventetiden værd!

Ingredienser:

Kylling(ca 2 kg)

To store løg

To økologiske citroner

Salt & peber

Du gør følgende:

Kyllingen tørres af og fyldes med løg og citroner, som er skåret i både. Drys med peber og rigelig med groft salt.

Sæt nu kyllingen ind på 150 grader i ca. 2 timer. Er du lidt i tidsbekneb kan du sætte ovnen til 200 og give kyllingen ca en 1 time. Jeg synes du får det bedste resultat dvs. mest møre kylling, hvis du skruer lidt ned for temperaturen og giver den lidt længere tid, men det vurderer du selv.

God fornøjelse…👌🏻

Tip:

Mens du alligevel har gang i ovnen kan du jo fylde bagepladen med bagekartofler, store hele tomater eller eksempelvis gulerødder med olie og krydderurter.

Den færdige kylling. Mør og lækker og med lækkert fyld.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest