Giveaway

Alt det andet

GIVEAWAY

Så er jeg klar med endnu en giveaway. Og jeg har glædet mig har jeg!

Det er allerede slut februar og nu over 1 1/2 måneds tid siden at 2017 blev til 2018. Halvanden måned siden, at mange gav sig selv det nytårsfortsæt at booste den sunde livsstil i 2018. Det vil jeg gerne hjælpe med til!

Derfor har jeg lavet en skøn sundhedspakke med følgende gode sager:

  • Den lækre “Boost din sundhed” af Christina Dam Rekstad(fysioterapeut) og Camilla Zarah Lawes(kostvejleder). 250 sider spækket med alt fra en komplet madplan med super lækre opskrifter(og flotte billeder) OG en træningsplan med nemme og effektive øvelser, som kan laves derhjemme, i skoven osv…

 

  • Tørret blåbær fra Toftkær. De smager simpelthen så godt. F.eks. i kager, i yoghurten, smoothien, salaten. You name it! Og så ved vi jo godt at blåbær er lidt af en superfood, ik´?

 

  • Naturlig sød Dadelmasse med hasselnød fra Toftkær. Tril f.eks. til små kugler og rul i lidt mørk chokolade og nødder for en sundere snack. Mums.

 

  • Stenalder-brød fra Svansø. Så nemt, så nemt.  Brødet ligger allerede klar i beholderen som du bager det i. Skal blot  tilføres æg, salt og lidt olie. Det da nemt, ik´?

 

  • Og så lige en ekstra lækker og lys pålægchokolade til at toppe brødet med. Med ekstra tykke skiver og 41 % kakaoindhold. Fra Jacobsen.

Alt hvad du skal gøre er:

“Synes godt om” benedictesmad  på Facebook http://www.facebook.com og smid kort kommentar om, hvorfor du skal være den heldige vinder. Du kan også fordoble dine chancer ved at finde mig på instagram og gøre det samme her. Du er også velkommen til at skrive kommentar her i indlægget. (det øger ikke dine chancer for at vinde. Men jeg synes at det er hyggeligt😉😁)

Søndag den 4 marts trækker jeg den heldige vinder. 

🌷Benedicte

 

 

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest