Grøntsagspate med revet hvidkål. Få grøntsager, pisket æg og creme fraiche er alt der skal til for at lave den her grøntsagspate eller grøntsagsmuffins, hvis du kommer dem i muffinsforme.
Sådan laver du grøntsagspate med revet hvidkål

Fyld lidt i et par muffinsforme og du har nogle fine små “kager” til madpakken.
Grøntsagspate
Grøntsagspaté. Nem og hurtig fra Benedictesmad.dk
Den her opskrift er selvfølgelig også nem. Den er sund og smager rigtig godt. Du kan servere den som pålæg på rugbrød eller som tilbehør til kød, fisk etc.
Grøntsagspate med revet hvidkål
300 g fintrevet hvidkål og gulerødder(men du kan også bruge ex. revet broccoli, spidskål)
3 æg
100 gram cremefraiche(jeg brugte 9%, men en federe kan også bruges)
- Alt røres sammen, fyldes i en lille brødform og bages på 200 grader /180 grader varmeluft i en time. Lad afkøle før du skærer den.
- Eller kom i muffinsforme og bag i ovnen i ca 25 min på 200 grader/180 grader vareluft.
Grøntsager i børnene?
Så prøv at servere grøntsagerne på denne her måde. Det hitter. Stort 🙂
0 kommentarer