Nem musli med to ingredienser

Honningristet havregryn som nem musli er vi helt vilde med herhjemme. Og jeg skal seriøst lægge beholderen væk, når jeg lige har ristede grynene. Ungerne spiser det som det rene slik! Det er den helt enkle musli,  uden dikkedarer. Smager dejligt på skyr, yoghurt og så videre.

honningristet havregryn. Her blandet med rosiner. Toppet på A38 med frisk jordbær

 

Honningristet havregryn

Ingredienser

  • 4 dl finvalsede havregryn
  • 5 store spsk. honning

Sådan gør du

  1. Kom honning på en pande. Varm det op,så det bliver flydende. Kom havregryn på. Skru op for høj varme. Rør rundt med en paletkniv et par minutter til havregrynene bliver gyldne. Honningen skal ikke lugte brændt, så stop inden da. 

    Spred på et bagepapir og læg til afkøling.

Honningristet havregryn

Her er det også honningristet havregryn. Men her har jeg ikke spredt grynene, når de er ristet, men lader dem ligge lidt i klumper. Så får man nogle herlige muslibarer.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.