Honningristet havregryn som nem musli er vi helt vilde med herhjemme. Og jeg skal seriøst lægge beholderen væk, når jeg lige har ristede grynene. Ungerne spiser det som det rene slik! Det er den helt enkle musli, uden dikkedarer. Smager dejligt på skyr, yoghurt og så videre.

Honningristet havregryn
opskrifter på enkel og sprød Honningristet havregryn
Print opskrift
Pin opskrift
Ingredienser
- 4 dl finvalsede havregryn
- 5 store spsk. honning
Fremgangsmåde
- Kom honning på en pande. Varm det op,så det bliver flydende. Kom havregryn på. Skru op for høj varme. Rør rundt med en paletkniv et par minutter til havregrynene bliver gyldne. Honningen skal ikke lugte brændt, så stop inden da. Spred på et bagepapir og læg til afkøling.
Honningristet havregryn
Her er det også honningristet havregryn. Men her har jeg ikke spredt grynene, når de er ristet, men lader dem ligge lidt i klumper. Så får man nogle herlige muslibarer.
0 kommentarer