Den her ret er simpelthen så nem at lave og hvis du ligesom jeg har et svagt punkt for det asiatiske køkken er jeg sikker på du vil blive begejstret
Nem thai kylling suppe
(Til 2-3 voksne skal du bruge):
Ingredienser:
3 store kyllingebryster( I tynde skiver)
1 rød peberfrugt(i tynde skiver)
1-2 gulerødder(i tynde skiver på skrå)
200 ml. kokosmælk(gerne den extra creamy fra Santa Maria, ellers den du lige har!)
1,5 dl. vand
Rød curry paste. ca 3 tsk. .
Lidt basilikum/eller thaibasilikum. Til retten brugte jeg den almindelige og det fungerede helt fint.
Evt. en håndfuld saltede peanuts(kan undlades)
Sådan gør du:
- I en gryde svitses currypasta og kyllingbryst, som du har skåret i tynde skiver. Rør rundt så det akkurat får farve, men ikke så længe, at det bliver tørt.
- Kom kokosmælk og vand ved. Lad det simre et minuts tid og smag til. Kom gulerødder og peberfrugt ved. Lad simre i et minut, så de bevarer sprødheden og den friske farve. Lige inden servering kommes basilikum i.
- Klar til servering. Top med friske basilikum eller thai basilikumblade og evt. saltede peanuts.
Tip: Da retten er så nem at lave er den også også oplagt som et bud på en børnene kan lave. I så fald skal der nok noget mindre cyrrypaste i. Der kan den serveres med en skål med peanuts ved siden af til at drysse over. Det plejer at hitte herhjemme.
0 kommentarer