Kernebrød – ideel til madpakken. Uden gluten.

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et brød der ikke skal hæve, ikke kræver surdej og bare lige  røres sammen i en skål med en spiseske og derefter hældes i en brødform. Det er da bare for nemt. At det yderligere smager godt er jo bare en extra bonus.

Du kan bruge alle mulige kerner til det her brød. Bare sørg for at bruge ihvertfald mindst 150 gram solsikkekerner og som minimum 4 slags kerner.  Du kan variere imellem eksempelvis solsikkekerner, chiafrø, græskarkerner, sesamfrø, hørfrø. Ellers prøv dig frem med forskellige kerner du måtte have liggende.

Du skal bruge:

400 gram kerner(minimum 150 g solsikkekerner)

3 æg

1 tsk salt

200 gram creme fraiche (enten 9%, 18% eller 38 % fungerer)

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Hele molevitten  røres sammen.
  • Læg i en brødform belagt med bagepapir.
  • Bages  i 40 minutter i midten af ovnen.

Velbekomme!

 

 

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.