Det er en lækker LCHF (low carb high fat)dessert med pærer den her. Den er ikke striks lchf, men som alternativ til en sød og sukkerholdig dessert er den et dejligt alternativt.
Den smager rigtig godt og påvirker ikke dit blodsukker det helt store. Prøv det an og se hvad du synes?
Lækker LCHF dessert med pærer
(portion svarer til ca. 3 voksne)
Ingredienser:
4 modne pærer
3 spsk sukrin gold
4,5 spsk kokosfibermel
2 spsk pofiber
50 gram smør
2 spsk stødt kanel
50 gram smuttede mandler(jeg sprang over, og snød og brugte nogle der allerede var smuttet)
- I et ildfast fad lægger du både af skrællede pærer.
- Rør sukrin gold, kokosfibermel, og pofiber i pærerne.
- Læg smør- stykker over hele molevitten og drys med stødt kanel. Smid mandlerne over og sæt ind i ovnen i 30 minutter på 200 grader midt i ovnen.
Server sammen med græsk yoghurt du har rørt med vanille eller en klat flødeskum.
Det er max mums det her…. Velbekomme!
Tip
Du kan udskifte pærerne med æbler. Måske blommer eller friske abrikoser dur`. Har altså ikke prøvet det selv, men tror det kunne være lidt af en hitter også :o)
0 kommentarer