LCHF Bananbrød

LCHF (Low carb high fat)

Jeg havde lige de her to overmodne bananer liggende og så var det da oplagt at udnytte sødmen i bananerne til det her lchf inspireret kage/brød. Hvis man ikke er så vant til det ” minus-søde-køkken i lchf”(low carb high fat) er det nok noget nærmere et bananbrød, men spiser man ikke så meget sødt og har vænnet sig til det kunne man da godt fristes til at kalde den kage lignende. Jeg synes ihverfald den smagte godt og det gjorde manden og datteren også. Og så er den nem. Ret nem.

LCHF bananbrød

2 modne bananer

2 æg

4 spsk kokosfibermel

3 spsk husk

2 spsk sukrin gold

1 spsk stødt kanel

lidt vanillesukker(eller ren vanille)

  • Mos bananerne.
  • Pisk æggene og rør med alle ingredienser.
  • Ned i en lille brødform beklædt med bagepapir.
  • Ind i en forvarmet ovn på 200 grader i 30 minutter
  • Når den er afkølet skæres den i skiver.

lchf bananbrød

Her på https://benedictesmad.dk er der under afsnittet lchf masser af hurtige lchf inspireret retter. Sæt i gang! 😉

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest