LCHF skinkewrap med spidskål og spinat. Det er hurtigt lavet den her LCHF inspireret ret. Jeg lavede den som hurtig morgenmad og den mættede godt til langt op ad dagen. Det er jo lige præcis det en god lchf ret skal gøre for én. Holde maven mæt og blodsukkeret stabilt. Dejligt.
Dejlig og nem opskrift på LCHF skinkewrap med spidskål og spinat
LCHF skinkewrap med spidskål og spinat
Ingredienser LCHF skinkewrap med spidskål og spinat
Portionen svar til 2 personer.
1/3 del af et spidskålshoved
1 god håndfuld friske spinatblade
4skiver skinke(ex. røget parmaskinke eller hvad du nu foretrækker)
2 æg
4 spsk. fløde
evt. lidt revet ost for eksempel parmesanost eller mozarella
Friskhakket chili og eventuelt friske krydderurter
Sådan gør du:
I oliven,- rapsolie eller kokosolie svitser du spidskålen som du har snittet. Lad simre på panden i en fem minutters tid på lav varme. Vend spinaten ved i kort tid. Den falder hurtigt sammen. Hæld 2 af de 4 spiseskefulde fløden ved. Lad simre et minuts tid. Læg skinken på tallerken og læg fyldet i – rul let. På samme pande i lidt olie slår du to æg ud. Læg de 2 spiseksefulde fløde ved og vend massen med en paletkniv. Det skal ikke rører rundt blot vendes. Du kan her drysse en anelse ost ved, hvis du synes. Anret æggemassen med wrapsene. Drys med friskhakket chili og friske krydderurte(hvis du synes).
Tip
Hvis du ikke lige er til skinke eller ikke lige har det på lager, ja så smager spidskål og spinat jo fremragende med æggene, så ville jeg blot være lidt mere generøs med osten for at give god mæthedsfornemmelse.
Er du til mere LCHF mad kan du checke den her opskrift ud:LCHF rosenkål, kylling og cheddar
Er du interesseret i mere viden om LCHF og i endnu flere retter kan du checke denne her blog ud http://madbanditten.dk
0 kommentarer