De er gode der her luftige muffins med frysetørret hindbær.
For drysetørret hindbær er slet ikke så dårligt i muffins. De giver smag, farve og sødme.
Så det kan du jo overveje, om det skal prøves af næste gang trangen til at bage søde sager melder sig😉
Ingredienser til luftige muffins med frysetørret hindbær
Du får ca. 16 muffins ud af denne portion
120 gram smeltet smør
150 gram sukker
2 æg
4 tsk. vanillesukker
280 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2,5 dl mælk
8 spsk. frysetørret hindbær
- Pisk smør og sukker sammen.
- Rør æggene i. Pisk grundigt.
- Rør natron, bagepulver og mel sammen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser.
- Pisk igen og hæld dejen i muffinsformene. Fyld lidt mere end 2/3 del op.
- Bagetid ca. 18-20 minutter på 200 grader. Hold øje undervejs. Ovne varmer forskelligt. De er klar, når dejen ikke ikke hænger ved, når en kødnål/strikkepind stikkes i.
Glasur:
200 gram flødeost
6 dl flormelis
100 gram smør
- Rør sammen og smør over kagerne eller hæld i en plasticpose og lav lille hul i det ene hjørne og sprøjt ud på toppen.
Jeg brugte grøn konditorfarve, for det gav lidt farve til kagerne, men du kan undlade eller bruge rød frugtfarve.
luftige muffins med frysetørret hindbær- nemme, søde og smager rigtig godt
0 kommentarer