Mexi buddhabowl. Så er både mor, far og børn glade. Mexi mad elsker de fleste børn(mine gør ihvertfald. Meget.)Og deres mor(læs:mig)elsker masser af sunde grøntsager. Det handler lige så meget om, hvordan du præsenterer maden. En masse skåle, med diverse grøntager, kylling, nachos, salsa og creme fraiche og voila. Klar. Så kan både du og junior tage lige det han/hun vil. Og så er der jo noget med børn og adskillelse af mad. Det er ofte en hitter, når tingene ikke er blandet, så de bedre kan overskue, hvad der er at vælge imellem.

Øh, buddhabowl! Was is das? 🤔

Det er egentlig bare en skål spækket med alt fra rå, dampede, grøntsager, kød, fisk, dressing. Gerne farve/opdelt i en skål. Nemt og lækkert. Whatever ingredienser, du synes smager dejligt.

Mexi buddhabowl

Denne her mexi buddhabowl indeholder:

  • Icebergsalat, majs, stegt kyllingebryst, avocadoer,  peberfrugt, tomter, agurker, rødløg, koriander, kidneybønner, ris, nachos, salsa, creme fraiche.

mexi buddhabowl

Jeg udvikler opskrifter for COOP- deres børnevenlige måltidskasse. Den her buddhabowl var med i sidste uges måltidskasse fra Coop. Kunden  modtager alle ingredienser, samt opskrifter til ugens måltidskasse. Der er fire forskellige kasser at vælge imellem. Jeg står for den børnevenlige. I love it! Det er lige mig😊

Ps. Jeg synes konceptet holder 100%

Du kan læse om coops måltidskasse-her. https://mad.coop.dk/maaltidskassen

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest