Jeg er hooked. Som bare pokker. På mormor dressing. Hvorfor har jeg været så længe om at lave den her?!
Den er cremet, med få ingredienser og lavet på sådan cirka… tjaaa… 2 minutter(højt sat). Hvorfor hedder den mormor dressing? Dont know for sure! Men måske er det fordi den smager af en “tid der ikke er mer`”. På den aller bedste måde?
Over en friskvasket og sprød hjertesalat med få ingredienser, som her: blommer, æbler, avocadoer, agurker, danske jordbær. Måske serveret med en ovnstegt hel kylling, nye kartofler, agurkesalat? Uhmm… det må jeg vist da snart få lavet..
Således gør du, når du laver mormor dressing:
Mormor dressing:
1 dl fløde
Saften af en halv citron
Skallen(revet fint) af en økologisk citron
1 tsk. sukker
lidt salt/peber
- Hæld fløden i en glas. Tilsæt alle ingredienser ned i fløden og voila rør rundt. Server på salaten, on the side eller både/og.
Tip:
på Samvirke http://samvirke.dk kan du søge på mormormad, til inspiration efter gammel klassisk dansk mad.
0 kommentarer