Muffins med chokolade balloner

Fødselsdage, Opskrifter på kager

Fine muffins med pynt på toppen. Opskriften på muffinsene er nemme- det er en klassisk vanillemuffin-dej. Lav en glasur af flormelis og vand og top med m&m`s eller lignende og smelt en anelse chokolade som ballonsnorene. Det er da nemt.

I mit næste liv(!) vil jeg være rigtig krea ala Mette Blomsterberg! Men så længe jeg blot er mig selv, Benedicte vil jeg forsøge at blive ved at finde ud af, hvordan jeg kan lave små “mini-kreationer”, som selv jeg kan lave. Come on! Jeg kan sgu ´da ikke være den eneste i DK, som ikke kan få alt til at ligne en million ? 😂🙈

Men jeg elsker mad og jeg elsker at bage og godt det smager det altså, det der bliver kokkereret, men  kagedekorere? Den arbejder jeg videre på…

I mellemtiden, mens jeg øver, kan du bage de her muffins til ungerne. Uanset om det er til fest eller til uddeling i skolen, bringer de lykke på bordet de her muffins med pynt af chokoladeknapper – og  tager ikke lang tid at lave. Se hvor nemt det er her:

muffins med ballonpynt

Muffins med pynt

Vanillemuffins med ballonpynt

Søde muffins med vanillesmag pyntet med ballon chokolade
Print opskrift Pin opskrift
Antal: 10 muffins

Ingredienser

 • 2 æg
 • 100 gram rørsukker
 • 100 gram blødt smør
 • 150 gram hvedemel
 • 2 tsk vanillesukker
 • 1,5 tsk. bagepulver
 • 3 spsk. mælk

glasur

 • klassisk lidt tyk glasur- af vand og flormelis og evt. lidt farve
 • m&m´s eller lignende
 • En lille smule smeltet chokolade til "ballon-snorene".

Fremgangsmåde

 • Tænd ovnen på 180 grader.
  Pisk æg, sukker og vanillesukker luftigt. Rør nu smør i. Nu tilsætter du mel, bagepulver og mælk. 
  Hæld i 10 muffinsforme. Bag i ovnen i ca. 15 minutter. De er færdige, når der ikke klistrer dej ved, når du stikker i den. 
  Når kagerne er afkølet kan du pynte dem. 

Er der flere børnefødselsdage i vente?  Find inspiration her på  bloggen 🎈https://benedictesmad.dk/pynt-til-boernefesten-eller-foedselsdagen/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest