Den lækreste müslibar/energibar

Skøn müslibar med chiafrø og hasselnødder.

Kald det en energibar eller en müslibar? Don´t care. Ved bare at den smager vanvittig godt og er så nem lige at røre sammen. Og så er baren fyldt med gode sunde sager, blandt andet Chiafrø, kokostern, hasselnødder, kokosolie etc. What´s not to like.

Perfekte at have med i tasken, når den lille sult melder sig. Jeg nyder dem selv, men sender dem også gerne i børnenes madpakke, som den søde snack. Det hitter!

müslibar med chiafrø

Müslibar med chiafrø

(tid: ca. 30 min. inkl. bagning)

(portion: ca. 10 stk. almindelige str. müslibarer)

125 gram dadler

55 gram chiafrø

50 gram hasselnødder

90 gram kokostern

1 spsk kokosolie

2 spsk. honning.

Bages i 15 minutter på 200 grader.

  • I en foodprocessor  eller en minihakker hakker du først dadlerne.
  • Så sender du de øvrige ingredienser derned og hakker til en grov masse.
  • Hæld massen på et bagepapir og brug bagepapiret til at forme massen til en aflang firkant.
  • Sæt i en 200 grader varm ovn og varm det igennem i 15 minutter.
  • Når det er godt afkølet kan du skære dem i passende bidder. Du kan skære i klassiske “müslibarerstørrelse” eller i små hapsere. Hæld eventuelt lidt smeltet mørk chokolade over, hvis du(ligesom jeg) også er “chokoladeglad”!

Lyst til flere opskrifter på müslibarer? Så prøv at kigge på denne her. Lækker med peanutbutter blandt andet. :https://benedictesmad.dk/de-laekreste-muslibarer-med-peanutbutter/

Tip

Hvis du er til en mindre grov müslibar kan du vælge at blende massen i længere tid. Jeg kan blot godt lide at man får nogle sprøde nøddestykker i müslibaren.

Psst! Har du checket nogle af produkterne fra finax. De har et ret stort sortiment af forskellige kerne/frø, som er lige til  at bruge både når du laver hjemmelavet müslibarer eller mysli. http://finax.dk

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.