Nem bechamelsauce

Alt det andet

Cremet bechamelsauce, som smager dejligt i lasagnen eller som pastasauce, da der er revet ost i. Nem og hurtig.

Bechamelsauce:

(Tilberedningtid: ca. 15 minutter)

(Portion svarer til portion med ca. 1 kg hakket oksekød)

100 gram smør

11 spsk hvedemel

8 dl mælk

2 dl fløde

100 gram revet ost(jeg bruger cheddar, men andre slags kan bruges)

salt/peber

  • Smelt smørret i en gryde. Det skal ikke brunes, blot smeltes.
  • Hæld melet i, rør rundt konstant nu, til du har en blød mel/smørsamling
  • Hæld nu forsigtigt væden ved og rør rundt til der ikke er klumper i. Lad simre i et par minutter på svag varme.Tilsæt til sidst revet ost.
  • Hæld lidt salt/peber ved.
  • Sådan.

bechamelsauce

bechamelsauce

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest