Det er en nem pastasauce den her. Herhjemme på matriklen spiser vi normalt det samme mad alle seks.
Men det hænder altså, at Hans Henrik og jeg spiser for eksempel en stor portion salat hver. Og det får jeg simpelthen ikke i ungerne. Er I så heldige derhjemme, at I kan få børnene til at spise ALT? I så fald vil jeg meget gerne høre, hvordan I gør…!
Nå, men på sådan en dag, hvor vi spiser “voksenmad” ala salater laver jeg gerne en pastaret til børnene. Det er de dage, hvor køleskabet skal tømmes for rester, som de voksne så spiser.
Så er denne her pastasauce en sikker vinder til 4 x unger. Flødeost og fløde er en af de ting jeg altid har på køl. Og tomatpassata er jo langtidsholdbart, så det er nemt. Og voila, så er der fremtryllet en nem børneret.
Nem pastasauce:
2 fed hvidløg
3 dl tomatpassata
2 dl vand
1 tsk eddike
1 tsk rørsukker
1 dl fløde
salt/peber
4 spsk. flødeost naturel
Revet parmesanost.
- I en gryde med god olivenolie på mellemvarme vender du hvidløg let til der dufter herligt i køkkenet.
- Tilsæt nu tomatpassataen og vand. Lad simre et par minutter.
- Tilsæt eddike, rørsukker. Lad simre et minuts tid.
- Tilsæt så fløde og flødeost naturel. Krydr med salt/peber. Hele saucen simrer nu en 10-20 minutter på svag varme.
- Server med pasta og top med parmesanost og måske frisk basilikum.
0 kommentarer