Ovnmad til de travle dage – (mad der passer sig selv)

Hverdagsmad til store og små

    

Meget mad kan nærmest “lave sig selv”, hvis du bare sørger for at snitte det. Så skal du ikke så meget andet end at lægget det i et fad, vær´ generøs med olie/smør og stil uret.

Her har jeg fyldt et fad med diverse grøntsager, pøset olie, salt og peber på og stillet det i ovnen. Ca 1 time på 200 grader. Gordon bleu er det store hit herhjemme, så dem har jeg ofte liggende i fryseren til de dage, hvor man har lidt ekstra travlt. Du kan også bruge kyllingbryst, kyllinginderlår, kyllingyderlår. Sæt ovnen på varmeluft, så kan du have alt derinde på én gang.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest