hjemmelavet peanutbutter. Sådan laver du din egen peanutbutter. Det er ganske nemt og samtidig sikrer du at ingredienslisten er kort og uden unødige ingredienser.

Ønsker du  en crunchy peanutbutter? Så gemmer du nogle af de ristede peanuts, cirka 1/3 del, som du blender med i kort tid inden fyldt kommer på glas.

Peanutbutter

opskrift peanutbutter

hjemmelavet peanutbutter

Det er nemt at lave hjemmelavet peanutbutter og det er samtidig uden tilsætningsstoffer
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 1 glas

Ingredienser

  • 250 peanuts (gerne ristede)

Fremgangsmåde

  • Hvis du bruger peanuts som er ristede kommer de i blenderen. Blend til olien bliver frigivet og så er den klar
  • Bruges peanuts som ikke er ristet, ristes de på en bageplade med bagepapir i ovnen på 180 grader i ca. 10 min til de bliver let gyldne og smagen frigives. Blend herefter.
  • Kom i et rent glas og opbevar på køl

 

opskrift peanutbutter

Mere hjemmelavet lchf dip inspiration. Måske denne her er noget?

lchf- dip

 

Tip:

Jeg har lagt denne opskrift under lchf. Måske nogle vil studse lidt og synes det ikke er korrekt lchf. Det er det måske heller ikke, men altså jeg har fundet ud af, at nemlig.com og Meny (se mere her: peanuts) forhandler peanuts fra mærket first price(deres discountmærke). Den indeholder ganske få kulhydrater pr 100 gram, sådan ca. 5 g, som jeg husker det. Det har jeg ikke set andre slags peanuts have. Så så længe, man ikke overspiser går det vel an, at bruge i sin madlavning eller som dip eller på maden som pålæg eller hvad man nu er pjattet med…

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest