hjemmelavet peanutbutter. Sådan laver du din egen peanutbutter. Det er ganske nemt og samtidig sikrer du at ingredienslisten er kort og uden unødige ingredienser.
Ønsker du en crunchy peanutbutter? Så gemmer du nogle af de ristede peanuts, cirka 1/3 del, som du blender med i kort tid inden fyldt kommer på glas.
Peanutbutter
hjemmelavet peanutbutter
Ingredienser
- 250 peanuts (gerne ristede)
Fremgangsmåde
- Hvis du bruger peanuts som er ristede kommer de i blenderen. Blend til olien bliver frigivet og så er den klar
- Bruges peanuts som ikke er ristet, ristes de på en bageplade med bagepapir i ovnen på 180 grader i ca. 10 min til de bliver let gyldne og smagen frigives. Blend herefter.
- Kom i et rent glas og opbevar på køl
Mere hjemmelavet lchf dip inspiration. Måske denne her er noget?
Tip:
Jeg har lagt denne opskrift under lchf. Måske nogle vil studse lidt og synes det ikke er korrekt lchf. Det er det måske heller ikke, men altså jeg har fundet ud af, at nemlig.com og Meny (se mere her: peanuts) forhandler peanuts fra mærket first price(deres discountmærke). Den indeholder ganske få kulhydrater pr 100 gram, sådan ca. 5 g, som jeg husker det. Det har jeg ikke set andre slags peanuts have. Så så længe, man ikke overspiser går det vel an, at bruge i sin madlavning eller som dip eller på maden som pålæg eller hvad man nu er pjattet med…
0 kommentarer