Rødbedetzaziki
Det er en skønt tilbehør den her rødbedetzaziki, til for eksempel et godt stykke kød. Peberrod, sammen medrødbeder og med den cremede græske yoghurt er en god kombination. Jeg bruger 10 % græsk yoghurt altid- altså den fede af slagsen. Den er mere smagfuld synes jeg, hvis du er mere til 2% udgaven går det nok også. Farven er jeg lidt vild med- ikke så tit man spiser noget så fint lyserødt, vel?
Indeholder:
500 gram græsk yoghurt- helst 10% fedt
To mellemstore rødbeder- det kommer ikke så nøje
Peberrod- enten frisk eller syltet på de små plasticbeholdere(efter behov og kradsbørstighed!😉)
Salt/peber
I gang:
Rødbederne koger i 12-15 min. Når de er afkølet er det så nemt lige at smutte skrællen af. De grovhakkes og røres sammen med yoghurten, peberroden, salt/peber.
Velbekomme.
Tip
Er du til mere dejligt tilbehør til maden kan denne hurtige salat anbefales: https://benedictesmad.dk/spinatsalat/
0 kommentarer