Rødebedetzaziki

Salater

Rødbedetzaziki

Det er en skønt tilbehør den her rødbedetzaziki, til for eksempel et godt stykke kød. Peberrod, sammen medrødbeder og med den cremede græske yoghurt er en god kombination. Jeg bruger 10 % græsk yoghurt altid- altså den fede af slagsen. Den er mere smagfuld synes jeg, hvis du er mere til 2% udgaven går det nok også. Farven er jeg lidt vild med- ikke så tit man spiser noget så fint lyserødt, vel?

Nem og hurtig rødbedetzaziki - smager dejligt

Roedbedetzaziki

 

Indeholder:

500 gram græsk yoghurt- helst 10% fedt

To mellemstore rødbeder- det kommer ikke så nøje

Peberrod- enten frisk eller syltet på de små plasticbeholdere(efter behov og kradsbørstighed!😉)

Salt/peber

I gang:

Rødbederne koger i 12-15 min. Når de er afkølet er det så nemt lige at smutte skrællen af. De grovhakkes og røres sammen med yoghurten, peberroden, salt/peber.

Velbekomme.

Tip

Er du til mere dejligt tilbehør til maden kan denne hurtige salat anbefales: https://benedictesmad.dk/spinatsalat/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest