Skal det være vegetarisk en dag kan den her savoykål med tofu måske være et bud. Vi er slet, slet ikke vegetarisk-spisende herhjemme. Men det kan da være at der sniger sig flere og flere vegetariske retter ind i hverdagen. Vi må se. Den er fluks lavet og er egentlig bare følgende:
Savoykål med tofu:
- Savoykål som er skåret i fine strimler og svitset i olie på en pande til det bliver klart i farven(ikke brunt).Hæld på serveringstallerken.
- Skær tofuen ud og svits på panden i lidt fedtstof, et par minutter på hver side. Hæld over kålen.
- Server med soltørrede tomater, friske små smagfulde tomater og lidt agurk.
- Rist solsikkekerner og server “on the side”.
- Til dressingen rører du: 5 spsk. god olie. Riv skallen af en halv økologisk citron deri og saften af en hel citron. Tilsæt lidt salt/peber.
- Hæld dressing og kerner over ved servering.
Ingredienser til savoykål med tofu
savoykål
soltørret tomater
agurk
tomater
Dressing:
god olie
citronsaft
revet citronskal
Tip
Tofu er lavet af soyabønner, som er kogt. Tofu er spækket med proteiner og er lavt på fedt.
0 kommentarer