Skal det være vegetarisk en dag kan den her savoykål med tofu måske være et bud. Vi er slet, slet ikke vegetarisk-spisende herhjemme. Men det kan da være at der sniger sig flere og flere vegetariske retter ind i hverdagen. Vi må se. Den er fluks lavet og er egentlig bare følgende:

Savoykål med tofu:

  • Savoykål som er skåret i fine strimler og svitset i olie på en pande til det bliver klart i farven(ikke brunt).Hæld på serveringstallerken.
  • Skær tofuen ud og svits på panden i lidt fedtstof, et par minutter på hver side. Hæld over kålen.
  • Server med soltørrede tomater, friske små smagfulde tomater og lidt agurk.
  • Rist solsikkekerner og server “on the side”.
  • Til dressingen rører du: 5 spsk. god olie. Riv skallen af en halv økologisk citron deri og saften af en hel citron. Tilsæt lidt salt/peber.
  • Hæld dressing og  kerner over ved servering.

savoykål med tofu

Ingredienser til savoykål med tofu

savoykål

soltørret tomater

agurk

tomater

Dressing:

god olie

citronsaft

revet citronskal

Tip

Tofu er lavet af soyabønner, som er kogt. Tofu er spækket med proteiner og er lavt på fedt.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest