Uhmm, Spidskålssalat. Hvorfor mon jeg så længe har overset den skønne, aflange og “milde i smagen” – kål. Den smager jo aldeles fantastisk. Og så er den sund, rigtig sund og rig på C – vitaminer. Det er jo en god bonus. Det er en ganske enkel salat, som i alt sin enkelhed består af spidskål toppet med rød grapefrugt, avocado og fintrevet fennikel på toppen.
Salaten rækker til 2 personer, som tilbehør til en hovedret.
Ingredienser til spidskålssalat:
1/3 af et mellemstort kålhoved
1 grapefrugt- skrællen skæres af og frugtkødet skæres i både
1 stor avocado- skåret i skiver
1/3 af en fennikel – riv fine skiver på et rivejern eller skær i ganske tynde skiver
Anret i en skål og sever med olivenolie.
Find masser af nemme og friske opskrifter på salat på https://benedictesmad.dk
0 kommentarer