Sunde pandekager? For den da, der går helt sport i den herhjemme med de der pandekager. Man kan jo lave pandekager på 5000 forskellige måder! Ud over det er de jo nemme at lave, da de ikke skal hæve, eller i ovnen. Der skal ikke bruges røremaskine, så med en skål og en ske er man kørende.
Det er overraskende, hvordan pandekager kan smage godt, selvom der ikke kommes alverdens syndigheder i dem. De her er altså ganske gode og søde i smagen. Faktisk rigtig gode. Jeg lyver ikke. Jeg har fire smagsdommere(fem med børnenes far Hans Henrik) til evig rådighed derhjemme! Og det er altså et smagspanel, der er så ganske ærlige, når de smager mors mad. Man får det svar de har og mener. Også selvom det ikke nødvendigvis er det svar, man ønskede!Den her opskrift på sunde pandekager fik en god tilbagemelding. Here it goes:
Sunde pandekager:
(ca. 18 stk.)
100 gram hvedemel
100 gram havregryn
3 tsk. bagepulver
lidt salt
2 spsk. honning
2 spsk vanillesukker
2 spsk smeltet smør/olie til dejen
2 dl minimælk
4 æg
Smeltet smør eller smagsneutral olie til stegning.
- Rør æg og minimælk sammen.
- Rør mel og de øvrige ingredienser i. Pisk grundigt. Varm en pande op med smør/olie eller hvad du nu kan li´at stege i.
- steges på mellemvarme i ca. 3 minutter på hver side.
- Server med sirup, marmelade, friske bær, eller hvad favoritten nu er derhjemme.
Tip:
Brug en tilpas stor pande, så kan du stege en tre fire stykker af gangen og så tager det bare ingen tid.
Flere pandekager. Søg på pandekager oppe i søgefeltet øverst i højre hjørne her på https://benedictesmad.dk.
0 kommentarer