tomatsuppe

Tomatsuppe – her toppet med creme fraiche og pesto.

tomatsuppe

Til 4 personer.

Ingredienser:

2 løg

3 fed hvidløg

To dåser hakkede eller flåede tomater

0.4 L vand

1 pakke flødeost på 200 gram(jeg brugte Philadelphia med peberfrugter, men andre varianter kan bruges)

1,5 dl fløde

Salt/peber

Når du laver tomatsuppe, starter du med:

  • Hvidløg svitses i en gyde med olie og smør. Det må ikke tage farve, men blot vendes til duften spreder sig i køkkenet
  • Nu lægger du løgene i, som du har skåret i store tern. Rør et minuts tid.
  • Nu hælder du tomater ved sammen med vandet. Lad det simre 10 minutter under låg.
  • Nu kører du en stavblender igennem, til der ingen klumper er i suppen, hælder fløde og smøreost ved og blender. Suppen burde være tilstrækkelig varm nu, ellers varm den skånsomt igennem.

Den smager så vældig godt- også for de børn der ikke spiser hvad som helst. Server eventuelt med minestrone(små pastaer) og creme fraiche på toppen.

Lyst til mere suppe? Måske denne her er noget thai kyllingesuppe

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest