tomatsuppe
Til 4 personer.
Ingredienser:
2 løg
3 fed hvidløg
To dåser hakkede eller flåede tomater
0.4 L vand
1 pakke flødeost på 200 gram(jeg brugte Philadelphia med peberfrugter, men andre varianter kan bruges)
1,5 dl fløde
Salt/peber
Når du laver tomatsuppe, starter du med:
- Hvidløg svitses i en gyde med olie og smør. Det må ikke tage farve, men blot vendes til duften spreder sig i køkkenet
- Nu lægger du løgene i, som du har skåret i store tern. Rør et minuts tid.
- Nu hælder du tomater ved sammen med vandet. Lad det simre 10 minutter under låg.
- Nu kører du en stavblender igennem, til der ingen klumper er i suppen, hælder fløde og smøreost ved og blender. Suppen burde være tilstrækkelig varm nu, ellers varm den skånsomt igennem.
Den smager så vældig godt- også for de børn der ikke spiser hvad som helst. Server eventuelt med minestrone(små pastaer) og creme fraiche på toppen.
Lyst til mere suppe? Måske denne her er noget thai kyllingesuppe
0 kommentarer