Vafler er da altid en hitter ikke? De her vafler med vanille smager max godt.
Kender du de vafler der ligesom ikke rigtig bliver ordentlig sprøde? Vafler uden sprødhed er da ligesom at spise burger uden ketchup eller drikke kakaomælk uden kakao? Ej pjat, dårlig eksempel. De skal bare være være sprøde. Færdig arbejde!
Smør og fløde. Det er hemmeligheden. Smør i dejen og smør imellem hver bagning – også selvom det er slip-let vaffeljern du bruger. Jeg sir´det bare… Og her kommer så opskriften… :
Til at lave vafler med vanille skal du bruge:
(du får ca 7 omgange vafler, så en god portion, som er passende til ca 4 voksne)
250 gram hvedemel
2 æg
1 dl fløde
3 dl mælk
1 spsk sukker
100 gram smeltet smør
1 tsk bagepulver
1 spsk vanillesukker eller mere afhængig af, hvilken vanille du har/hvor smagfuld du ønsker den
Fremgangsmåde:
Rør hele molevitten sammen med en elpisker, til der ingen klumper er tilbage. Rør grundigt. Så går du bare i gang.
Tip:
Altså vafler skal jo helst nydes, når de er frisklavet og varme, der er de bedst. Derfor overvej at sætte vaffeljernet hen i til spisebordet med en forlængerledning eller lignende. Så er det super hyggeligt at sidde sammen ved bordet, mens de bliver lavet og du slipper for at være væk fra selvskabet og i stedet hygge sammen med de andre.
0 kommentarer