Æggewraps – er det i grunden en ret? Ja, egenligt er det vel. Og det på trods af, at det blot består af én ingrediens. Æg. Og man kan man fylde sin æggewrap med alverdens gode sager. Men det kan du læse mere om nedenfor.

æggewraps

Æggewraps

æggewraps

opskrift på Æggewraps
Print opskrift Pin opskrift
6 minutter
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 æg(og lidt olie til panden)

Fremgangsmåde

  • Pisk æg. Varm lidt olie i en pande. Kom æggemassen på. Vend rundt(som med pandekager) til massen er fordelt over det hele. Varm igennem et minuts tid på hver side. Køl af. Server. 
  • Jeg fylder med alt, hvad jeg lige måtte have liggende. Mix med spinat eller diverse salater og kød eller fiske fyld. F.eks. røget laks, gravad laks, tunsalat, skinkeskiver, kyllingeskiver, tynde skiver chorizopølse osv. 

 

æggewraps

de her æggewraps er fyldt med spinat og røget laks til de voksne og agurk og røget laks til børnene.

Er du ægge-ekset ligesom jeg? Så se her. Skøn hverdagsmad med få ingredienser og en lækker cremet gratin-topping af… æg! Så tjek den her ud:

https://benedictesmad.dk/kylling-og-broccoli-i-fad-med-cremet-sauce/

Og æggewraps er jo egenlig ikke nogen vild opskrift, med en masse fiksfakserier. Næ, det er jo blot det det er.  Pisket æg.  Og selvom jeg elsker æg og ofte  bruger det i madlavningen som i tærter, røræg, æggemuffins, kager og så videre, ja så var det først, da jeg kiggede i bogen “Æg” af Anne Larsen, at jeg kom i gang med mine æggewraps.

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Anne Larsen den anden dag, da hun ligesom jeg er kok på måltidskassen fra Coop. (https://mad.coop.dk.)

Det er en imponerende karriere hun har haft- og stadig har. En entusiasme og energi, som er meget smittende.

Anyway, jeg fik som sagt en af hendes bøger med hjem. Og “Æg” indeholder (sjovt nok) masser af skønne og nemme opskrifter med æg, så flot illustreret med skønne billeder.

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?
Pin It on Pinterest