Den her banan granola er endnu en skøn måde at få brugt de modne bananer(som altid ender der på køkkenbordet!) på en super god måde.
Den er samtidig så dejlig nem at røre sammen og kan nydes som den reneste snack eller findeles og komme på yoghurten. Åh, hvilken lækker mindfuld 🙂
Andre opskrifter som du kunne være interesseret i
Granola I airfryer, Ovnristet granola med kokos og kanel
Banan granola
banan granola
Ingredienser
- 2 stk meget modne bananer
- 3 tsk vaniljesukker
- 0,6 dl olie- smagsneutral olie
- 70 g mandler eller hasselnødder- eller en blanding
- 300 g havregryn - finvalsede
- 2 tsk stødt kanel
Fremgangsmåde
- Mos bananer og tilsæt øvrige ingredienser til en masse der kan fordeles på en bageplade.
- Sæt i ovnen på 180 grader ved varmeluft i ca. 25 min til gylden overflade. Vend undervejs så varmen fordeles. Knæk granola i passende bidder
- Opbevares i et tæt dåse eller glaskrukke.
- Nyd som en snack eller kom ovenpå yoghurt
Den færdige granola med banan og havregryn er sprød, sød og fetfattig. Og smager skønt som en snack eller som topping på yoghurt
0 kommentarer