Den her banan granola er endnu en skøn måde at få brugt de modne bananer(som altid ender der på køkkenbordet!) på en super god måde.
Den er samtidig så dejlig nem at røre sammen og kan nydes som den reneste snack eller findeles og komme på yoghurten. Åh, hvilken lækker mindfuld 🙂
Andre opskrifter som du kunne være interesseret i
Granola I airfryer, Ovnristet granola med kokos og kanel
Banan granola
banan granola
opskrift på en lækker og fedtfattig banan granola i ovn lavet i ovn
Print opskrift
Pin opskrift
30 minutter
Antal: 1 bageplade
Ingredienser
- 2 stk meget modne bananer
- 3 tsk vaniljesukker
- 0,6 dl olie- smagsneutral olie
- 70 g mandler eller hasselnødder- eller en blanding
- 300 g havregryn - finvalsede
- 2 tsk stødt kanel
Fremgangsmåde
- Mos bananer og tilsæt øvrige ingredienser til en masse der kan fordeles på en bageplade.
- Sæt i ovnen på 180 grader ved varmeluft i ca. 25 min til gylden overflade. Vend undervejs så varmen fordeles. Knæk granola i passende bidder
- Opbevares i et tæt dåse eller glaskrukke.
- Nyd som en snack eller kom ovenpå yoghurt
0 kommentarer