Banan granola

Alt det andet

Den her banan granola er endnu en skøn måde at få brugt de modne bananer(som altid ender der på køkkenbordet!) på en super god måde.

Den er samtidig så dejlig nem at røre sammen og kan nydes som den reneste snack eller findeles og komme på yoghurten. Åh, hvilken lækker mindfuld 🙂

Andre opskrifter som du kunne være interesseret i

Granola I airfryerOvnristet granola med kokos og kanel

Banan granola

banan granola

opskrift på en lækker og fedtfattig banan granola i ovn lavet i ovn
Print opskrift Pin opskrift
30 minutter
Antal: 1 bageplade

Ingredienser

  • 2 stk meget modne bananer
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 0,6 dl olie- smagsneutral olie
  • 70 g mandler eller hasselnødder- eller en blanding
  • 300 g havregryn - finvalsede
  • 2 tsk stødt kanel

Fremgangsmåde

  • Mos bananer og tilsæt øvrige ingredienser til en masse der kan fordeles på en bageplade.
  • Sæt i ovnen på 180 grader ved varmeluft i ca. 25 min til gylden overflade. Vend undervejs så varmen fordeles. Knæk granola i passende bidder
  • Opbevares i et tæt dåse eller glaskrukke.
  • Nyd som en snack eller kom ovenpå yoghurt
Banan granola

Den færdige granola med banan og havregryn er sprød, sød og fetfattig. Og smager skønt som en snack eller som topping på yoghurt

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Hvor godt synes du opskriften og maden smagte?




Pin It on Pinterest