Blomkål i airfryer er mindre stykker af krydret blomkålsbuketter i airfryer
Jeg spiser dem som det rene slik, for det smager så skønt. Jeg tilsætter rigeligt med krydderier og vender med lidt olie og kommer så i en airfryer.
Den store hvide blomkål bliver til de skønneste airfryer blomkålschips, som kan nyder som tilbehør til dages ret eller blot spises dem de her. Det holder. Skal det være nemt kommer jeg lidt sød chilisauce i en skål og dypper heri, men ellers kan jeg varmt anbefale dig at lave den her Chilimayo dip. Det er også godt!
Blomkål i airfryer
Blomkål i airfryer
Ingredienser
- 1/2 stk. blomkål- afet mindre blomkål
- 3 spsk olie
- 2 tsk paprikqpaulver
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk cayennepeber
Fremgangsmåde
- Vend olie med krydderier
- Fjern stokken fra blomkål og lav mindre blomkålsstykker. Vend stykkerne i olie- krydderiblandingen
- Kom i en airfryer - måske med lidt bagepapir i bunden. Fordel i bakken og bag i ca. 10 min. på 180 grader - vend undervejs og bag eventuelt videre i ca. 5 minutter, hvis de mangler farve eller blomkålen er for hård
- Nyd fx. lune eller kolde med sød chili sauce
Flere airfryer opskrifter
De her airfryer blomkålsbidder er nemme og lækre at lave og det er samtidig en god måde at få brugt eventuelle rester af blomkål, som man måtte have på lager. En airfryer kan da også bruges til alt 🙂
Har du lyst til at finde endnu flere opskrifter til en airfryer, så har jeg masser herinde i mit madunivers. Søg på airfryer i søgefeltet eller skriv dig op til at modtage en mail, når der er nyt herinde fra. Det gøres på forsiden
Uanset hvad så håber jeg at din mad nysgerrighed holder ved og at du har masser af mod på at prøve en airfryer af. Det er det skønneste køkkenværktøj…
Mange hilsner Benedicte
0 kommentarer