Blomkålssalat med mandelchips og koriander

Hverdagsmad til store og små, LCHF (Low carb high fat)

Blomkålssalat med mandelchips, koriander og olie/eddikedressing. Super nemt at lave og dejligt sundt. Fungerer som mættende tilbehør til en hovedret eller som en enkel frokostret.

Blomkål er så lækkert et kålhoved og har fået noget af en genopståen de senere år er min oplevelse. Altså smager meget af kål gør den jo heller ikke(hvilket mange vil synes er dejligt!?)

Er du en af dem der prøver at drosle lidt ned på kulhydraterne og finde alternativer til kartofler og ris er blomkål et super alternativt. Riv for eksempel blomkålshovedet fint på et rivejern eller en foodprocessor(på rivejernet) og du får de fineste små blomkålsris, eller damp blomkålen i en gryde og server dem med en dejlig smørklat i stedet for kartofler? Lækkert og sundt er den ihverfald –  det store kålhoved.

blomkålssalat med mandelchips

lækker opskrift på blomkålssalat

Ingredienser til blomkålssalat med mandelchips

1/2 blomkål

mandelchips(se nemme opskrift her ): ristede saltmandler

Friske koriander

salt/peber

  • Skær blomkålen i grove skiver. Anret på fad og drys koriander, salt, peber og de skønne ristede mandler over.
  • Hæld dressing over lige inden servering.

Dressing til blomkålssalat med mandelchips:

4 spsk hvidvinseddike

2 tsk dijon sennep

3 tsk flydende honning

8 spsk rapsolie

  • pisk hvidvinseddike sammen med sennep og honning. Rør olien i.

 

Done deal!

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest