Burger med fiskefrikadeller. Det er da en super måde, at gøre fiskedagen til en endnu større børnehitter-fornøjelse herhjemme.
Med ovnbagte kartoffelbåde on the side og fyld af remoulade, fiskefrikadeller, agurker og tomater. Så er maden en leg.
Jeg lavede en nem coleslaw til de vokse og de store børn i familien- de mindste i familien foretrækker den helt enkle udgave. Sådan er det. Opskrift på den grove coleslaw er skrevet i opskriften.
fiskeburger
Ingredienser
- 500 gram fiskefars
- olie/ smør til stegning
- citronsaft
- burgerbolle
Fremgangsmåde
- Varm en pande med olie og smør. Form 6 store flade bøffer af farsen. Steg på mellemvarme ca. 6 minutter på hver side. Kom lidt citronsaft over fiskedellerne, når de er klar.Fyld grøntsager, remoulade, hvad du foretrækker i burgeren. Jeg foretrækker burgerboller med fuldkorn. Det matcher bare godt til fiskefrikadellen.
grov coleslaw
- 1/2 spidskål, 3 gulerødder. Riv groft og bland med 4 spsk. cremefraiche 18 % og 2 spsk. god mayo(f.eks. hellmann), 1 spsk. eddike, 2 tsk. dijonsennep, evt. lidt tørret chili. Smag til med salt og peber.
Burger med fiskefrikadeller og flere fiskeretter, som også hitter hos junior?
Laks er altid populært herhjemme. Prøv at pakke laksen ind i butterdej og giv hvert barn en lille fiskepakke. Det hitter!
0 kommentarer