Burger med sprød fiskedelle

Burger med fiskefrikadeller. Det er da en super måde, at gøre fiskedagen til en endnu større børnehitter-fornøjelse  herhjemme.

Med ovnbagte kartoffelbåde on the side og fyld af remoulade, fiskefrikadeller, agurker og tomater. Så er maden en leg.

Jeg lavede en nem coleslaw til de vokse og de store børn i familien- de mindste i familien foretrækker den helt enkle udgave. Sådan er det. Opskrift på den grove coleslaw er skrevet i opskriften.

 

burger med fiskefrikadeller

fiskeburger

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 500 gram fiskefars
  • olie/ smør til stegning

Sådan gør du

  1. Varm en pande med olie og smør. Form 6 store flade bøffer af farsen. Steg på mellemvarme ca. 6 minutter på hver side. Kom lidt citronsaft over fiskedellerne, når de er klar.

    Fyld grøntsager, remoulade, hvad du foretrækker i burgeren. Jeg foretrækker burgerboller med  fuldkorn. Det matcher bare godt til fiskefrikadellen. 

grov coleslaw

  1. 1/2 spidskål, 3 gulerødder. Riv groft og bland med 4 spsk. cremefraiche 18 % og 2 spsk. god mayo(f.eks. hellmann), 1 spsk. eddike, 2 tsk. dijonsennep, evt. lidt tørret chili. Smag til med salt og peber. 

Flere fiskeretter, som også hitter hos junior? Laks er altid populært herhjemme. Prøv at pakke laksen ind i butterdej og giv hvert barn en lille fiskepakke. Det hitter!

https://benedictesmad.dk/indbagt-laks-i-butterdej/

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.