Nem og lækker coleslaw, som kan varieres i det uendelige og er god som tilbehør til fisk, fjerkrø, oksekød, lam mm. You name it!
Coleslaw
(tilberedning ca. 20 minutter)
(Portion svarer til ca. 4 voksne som tilbehør)
Til coleslaw skal du skal bruge:
3-400 gram revet hvidkål og gulerødder(jeg kører det hele igennem min gode gamle foodprocessor)
1 dl. creme fraiche(jeg brugte 9%, men en federe kan også gøre det)
1 dl hvidvinseddike
2 tsk sukker
salt/peber
3 spsk hellmann mayonnaise
Så gør du sådan her:
- Riv grøntsagerne.
- Rør nu alle de øvrige ingredienser sammen, rør grøntsager i og det er klar til servering. Sådan.
Inspiration til mere tilbehør? Er denne her sommersalat måske noget ? Den er ren guf synes jeg. https://benedictesmad.dk/sommersalat-med-ribs/
Tip
Den kan tilberedes en dagen i forvejen, hvis du holder fest med buffet. Jeg serverede den til kyllingelår, frikadeller og meget andet til Axels barnedåb januar 2016. Jeg kan godt li´, at
- den kan forberedes i forvejen,
- at den kan bruges som tilbehør til stort set alt,
- at den med sin cremethed kan gøre det ud for en sauce til kødet(for ved en buffet med mange gæster er det ikke lige sauce, man har tid til at stå at kokkerere.)
0 kommentarer