Sådan en sommersalat med ribs er bare dejligt tilbehør. Ribsene sammen med den bløde og milde mozarellaost og de øvrige søde frugter er bare en god kombi, synes jeg. Rødløg giver lidt modspil til sødmen i frugten. Det er så nemt.
Sommersalat med ribs
Denne her salat er egentlig bare ment som lidt inspiration til en dejligt sommersalat, som smager godt som tilbehør til alt slags mad.
Det er juli, der er ribs på busken i haven(ellers lækre danske ribs i supermarkedet). Til salaten har jeg brugt følgende. Tilpas selv mængden, hvis du synes. Jeg brugte ca. dette:
sommersalat med ribs:
En bakke Sprød salat
En halv mozarellakugle
brombær(en 10 stykker)
1 nektarin
Et halvt lille rødløg
Masser af ribs(afhængig af sødme. Hvis søde kan du bruge flere)
Dressing:
2 dl fløde
2 tsk sukker
skallen af en økologisk citron.
- Rør sukker ud i fløden. Tilsæt skallen.
- Server ved siden af salaten.
Mere salatinspiration:Denne her appelsinsalat er altid en hitter(hele året): appelsinsalat
0 kommentarer