En crumble dej som den her er så enkel og let. Den røres sammen og kan så komme på toppen af de fleste slags bær og frugtkager. Når man først har en grundopskrift på den sprøde dej er det nemt at bage alle mulige forskellige kager afhængig af hvad din fryser, køleskab eller have bryder på,
Det er en af de grundopskrifter jeg trækker frem igen og igen, da den er altså er så nem og ikke fejler. Om den her Crumble dej kommer på bær eller frugtstykker er lige meget. Men serveres med iskold vaniljeis, vaniljeskyr eller flødeskum det må den gerne.
Du kan se nogle af mine øvrige foreslag til crumblekager lige her, for den sprøde kagedej kan selvfølgelig også varieres Rabarberkage med sprød crumble, Pærecrumble- skøn og nem pærekage med smuldredej
Crumble dej
Crumble dej
Ingredienser
- 100 gram sukker
- 100 gram hvedemel
- 100 gram blødt smør
- 30 g havregryn
- 1 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienser og kom på toppen af kage. Bages til gylden
En crumble dej kan varieres i det uendelige…
Lettere bliver det ikke med den her opskrift på en nem crumble, som smager rigtig godt på alle mulige frugter….
Den her crumble kan holde sig i en god uges tid på køl eller alternativt i fryseren i et par måneder. Og så er det bare så nemt, lige at smøre et fad med smør og læg enten skiveskårne æbler, pærer, blommer, frosne bær, i fadet og drysse en crumble dej over. Så er er der en hurtig dessert klar. Nemt og lækkert.
Er du fiks laves der en dobbeltportion for på den måde kan en kage trylles frem på de dage, hvor uventede gæster dukker op eller du måske skulle være løbet tør for smør eller mel? Det kan vel hænde.
Flere opskrifter på lækre hjemmebagte kager?
Så er du meget velkommen til at gøre som andre før dig og skrive dig op til at modtage en mail når der er ny opskrift herinde fra. Det er helt kvit og frit og gøres i den grå firkant. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at finde mine opskrifter på både instagram, Facebook eller pinterest.
Jeg håber at vi høres ved?
Kh, Benedicte
0 kommentarer