En dilddressing er egentlig bare en cremefraiche vendt med masser af dild, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Ikke desto mindre smager den skønt til enkle retter ala friskefrikadeller, ja i det hele taget fiskeretter. Pasta og dilddressing er også et godt mix, så bliver pastaen heller ikke en tør omgang.
Slipper ungerne remouladen? Øh, not!
Den grimme gule plastikbøtte kommer altid på bordet(før eller siden), når menuen er fiskefrikadeller. Jeg prøver at lave snigeren og “glemme” den, når vi dækker bord. Lige meget hjælper det. Fiskedunser + remocarla(som det hedder herhjemme!) hører sig bare til! 🙂
Anyway, en dilddressing spiser de så også samtidig, så moren bør vel blande sig udenom. Det gør jeg så.
Opskrift på dilddressing kommer lige her:
Dilddressing
Dilddressing
Ingredienser
- 2 dl creme fraice(18 eller 38%)
- 1 citron(saften heraf)
- 1 bundt dild(grofthakket) (svarende til ca. 1,5 dl)
- 1 stk. hvidløgsfed
- salt/peber
Fremgangsmåde
- Rør creme fraiche med citronsaft, dild, og fitrevet hvidløg. Smag til med salt og peber.
Selvom en dilddressing som denne her ikke kræver mange ingredienser, smager den bare rigtig godt.
Retter som fiskefrikadeller, fiskefiletter, dampet torsk eller bare lakseretter smager rigtig godt, men kræver nogle gange lidt saft fra en god dressing eller sauce. Det synes jeg dilddressingen giver.
Pasta er ofte noget vi serverer til fiskeretter. Det er bare et godt miks. Et nemt måltid herhjemme kunne derfor bestå af
Fiskefrikadeller(med rørt fars- altså færdigblandet)
Frisk pasta
gnavegrønt
og dilddressing. Fra start til slut tager retten max 25 minutter. Den er sund og nem mad og endnu bedre…? Alle spiser med herhjemme, når det er menuen. Store som små.
Flere nemme hverdagsretter?
Kylling. Fordi kylling altid er godt- og børnevenligt.
nem hverdagsmad- helstegt kylling
Og her link til ovn mad- “alt ind i ovnen”. Done deal!
Mad der passer sig selv i ovnen- nem hverdagsmad
0 kommentarer