En dip af butterbeans er en god måde, at give mæthed til grøntsagerne og så er den også god serveret på andre måder. Hvad med som fyld i pitabrødet? Eller som pålægssmørelse på rugbrødet, med avocadoskiver på toppen? Godt smager den. Og når først bønnerne er kogt, er den lige til at gå til.
Dip af butterbeans
500 gram butter beans eller lima bønner, som de også kaldes.
7 spsk olie
3 spsk paprika
lidt salt og peber
2 fed revet hvidløg
saften af en citron
skallen af en citron
- Kog butterbeans efter anvisning på posen.
- De afkølede butterbeans blendes med paprika, olie, revet hvidløg, saft og skal og saft af citronen. Smag til med salt og peber.
- Smager skønt som dip til grøntsager, som fyld i salaten, eller fyld i pitabrødet.
Den her avocado dip skal du også lige checke ud ved lejlighed. Den er lavet på flødeost, hvilket giver en fyldig smag og masser af mæthed https://benedictesmad.dk/avocado-dip/
0 kommentarer