Jeg lavede dip med soltørret tomater til det store tapasbord I weekenden. Den var så nem så nem, men fik, (den korte indsats til trods) en rigtig dejlig smag. Brug som smørelse til brødet eller grissinien. Nemt er det ihvertfald og er bestemt ikke sidste gang jeg laver det.
Så nemt er det:
Dip med soltørret tomater
1 glas soltørrede tomater ca. 150 gram drænet(i olielage)
100- 120 gram smøreost naturel(det kommer ikke så nøje)
Frisk basilikum
Salt/peber
Sådan laver du:
Dip med soltørret tomater:
- Skær tomatstykkerne i små stykker
- Rør med flødeosten, salt, peber.
- Til sidst rører du lidt basilikum i- gem lidt til at drysse ovenpå
- Server
Mere inspiration til lækker smørelse til brødet? Denne her laksedip serverede jeg også på tapasbordet. En evig hitter for både børn og voksne. https://benedictesmad.dk/laksepaalaeg-nemt-og-laekkert/
0 kommentarer