Dip med soltørret tomater

Alt det andet

Jeg lavede dip med soltørret tomater til det store tapasbord I weekenden.  Den var så nem så nem, men fik, (den korte indsats til trods) en rigtig dejlig smag. Brug som smørelse til brødet eller grissinien. Nemt er det ihvertfald og er bestemt ikke sidste gang jeg laver det.

Så nemt er det:

Dip med soltørret tomater

1 glas soltørrede tomater ca. 150 gram drænet(i olielage)

100- 120 gram smøreost naturel(det kommer ikke så nøje)

Frisk basilikum

Salt/peber

Sådan laver du:

Dip med soltørret tomater:

  • Skær tomatstykkerne i små stykker
  • Rør med flødeosten, salt, peber.
  • Til sidst rører du lidt basilikum i- gem lidt til at drysse ovenpå
  • Server

dip med soltørret tomater

Mere inspiration til lækker smørelse til brødet? Denne her laksedip serverede jeg også på tapasbordet. En evig hitter for både børn og voksne. https://benedictesmad.dk/laksepaalaeg-nemt-og-laekkert/

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest