Laksepålæg. Det er så hurtigt at lave og smager bare så godt. ALLE spiser det herhjemme og det er da meget godt gået med en husholdning bestående af 6 mennesker.
Kan spises på rugbrød eller, som en lækker forret på ristet brød. Eller hvad med at sætte laksepålægget som “klatter” på en stor skål salat og server som frokost med et godt stykke brød til.
Det er små nemt og smager så godt. At det så er en god måde, at få fiskepålæg i børnene gør det jo ikke værre.
Du skal bruge:
100 gram røget laks
150 g philadelphia smøreost
Frisk persille
Salt/peber
Sådan gør du:
Skær´laksen i tynde skiver og rør flødeosten i til det er helt blandet. Tilsæt lidt persille, salt og peber. Server´til rugbrød eller måske ristet flutes til forret? Det er bare godt.
Lignende opskrifter: Røget makrel- pålæg, Æggesalat- den klassiske
0 kommentarer