Det her farsbrød og frikadeller LCHF style smager vanvittig godt. Der er næsten igen kulhydrater i og pofiber erstatter hvedemelet, til at “binde kødet sammen”. Det smager vildt godt og jeg sørger altid for at lave så stor en portion, at jeg har til frokosten dagen efter. Det smager godt på det her brød( kernebrød- uden gluten )eller ovenpå en portion blandet salat.
Sådan laver du farsbrød og frikadeller lchf
(tilberedning 20 minutter og ovntid ca 40=1 time ialt)
Ingredienser:
800 g hakkes kalv og flæsk/eller hakket skinkekød
2 Spsk. pofiber
1 dl mandelmel
2 æg
1 lille squash
salt og peber
En dl fløde eller mælk
150 g parmaskinke eller bacon
- Først rører du farsen sej med salt og peber.
- Du tilfører nu de øvrige ingredienser og rører det grundigt sammen.
- Du kan enten lave små kødboller som du ruller parmaskinken om eller helt la´vær´. Du kan også smøre en brødform og lægge kødet i med parmaskinken over. Det gir´ihvertfald en par skiver kød, som smager godt på madpakken dagen efter(hvis der overhovedet er nogle rester)
- Ind i ovnen på 180 grader i ca. 40 minutter
Tip:
Du kan alternativt bruge hakket kyllingekød.
0 kommentarer