Det her farsbrød og frikadeller LCHF style smager vanvittig godt. Der er næsten igen kulhydrater i og pofiber erstatter hvedemelet, til at “binde kødet sammen”. Det smager vildt godt og jeg sørger altid for at lave så stor en portion, at jeg har til frokosten dagen efter. Det smager godt på det her brød( kernebrød- uden gluten )eller ovenpå en portion blandet salat.

farsbrød og frikadeller lchf  farsbrød og frikadeller lchf  farsbrød og frikadeller lchf

 

Sådan laver du farsbrød og frikadeller lchf

(tilberedning 20 minutter og ovntid ca 40=1 time ialt)

Ingredienser: 

800 g hakkes kalv og flæsk/eller hakket skinkekød

2 Spsk. pofiber

1 dl mandelmel

2 æg

1 lille squash

salt og peber

En dl fløde eller mælk

150 g parmaskinke eller bacon

  • Først rører du farsen sej med salt og peber.
  • Du  tilfører nu de øvrige ingredienser og rører det grundigt sammen.
  • Du kan enten lave små kødboller som du ruller parmaskinken om eller helt la´vær´. Du kan også smøre en brødform og lægge kødet i med parmaskinken over. Det gir´ihvertfald en par skiver kød, som smager godt på madpakken dagen efter(hvis der overhovedet er nogle rester)
  • Ind i ovnen på 180 grader i ca. 40 minutter

Tip:

Du kan alternativt bruge hakket kyllingekød.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest