Feldsalat med kylling og granatæbler.
Jeg er vildt med feldsalat. Det er absolut en af mine yndlingssalatsorter, mild og blød i smagen er den. Det meste “drys” smager godt med feldsalat, både det søde, det bitre, det sure og så videre. Feldsalaten kan klare hvad som helst. Prøv selv, hvis du plejer at bruge andre sorter. Endvidere smager den godt – også her i de kolde vintermåneder og kan næsten lede ens tanker hen på sommer og sol. Jeg GLÆDER mig😊
Denne omgang passer som frokost eller aftensmad til to personer skulle jeg mene, hvis du serverer et godt brød til. Som tilbehør uden kylling til en fire personer cirka. Den blir’ ihvertfald en mættende en af slagsen, hvis den er tilsat godt med kylling, men undlader du den er den fremragende som tilbehør til stort set alle slags kød, fisk mm.
Til feldsalat med kylling og granatæbler skal du bruge:
En bakke feldsalat
Kerner fra et stort granatæble
Et æble(skåret i tynde både)
- Kylling skåret i tern fra to stk. Kyllingbryst. Steg på pande i olie/smør til det er mørt og der ikke er noget rødt, når du forsigtigt skærer den over(vi gider nemlig ikke kyllingsushi!!😉)
Dressing af:
- 1 dl eddike,
- 2 dl god olie,
- saften af 1/2 citron,
- 1 tsk. honning og
- 1 tsk. Sød sennep.
Pisk dressingen sammen.
Anret salaten og hæld passende mængde dressing over just inden servering.
Velbekomme!👏🏻
Tip
At få kernerne ud af granatæblerne kan godt være lidt at en tidsrøver og noget værre svineri, hvis altså man ikke kender den nemme metode til at få kernerne ud.
Metode:
Tril granatæblet godt rundt på en bordplade, mens du trykker let til, ned mod bordet. Når du har været “æblet” rundt skærer du det over på tværs. Hvis du har gjort forarbejdet grundigt er kernerne lige så lette at få ud fra hinderne og over i en skål. Sådan!
0 kommentarer