Fyldte peberfrugter

Hverdagsmad til store og små

 Fyldte peberfrugter:

Peberfrugter en fantastisk grøntsag og smager bare så godt. Fyldte peberfrugter er rigtig godt til en af de dage, hvor det hele skal gå lidt stærkt.

Den  grønne peberfrugt er lidt mere bitter end de andre farver peberfrugter. Jeg synes den bliver så meget bedre af at blive varmet op. Det får den sødme frem i den grønne peberfrugt, den ikke har i rå tilstand.

Ingredienserne svarer til en ca. 3 personer med rigelig af tilbehør til:

Arbejdstid: I alt tager hele middagsmaden  ca.1 og 15 minutter, men det er altså 15 – 20 minutter i arbejdstid  og ellers passer maden sig selv i ovnen i en time rundt regnet.

Ingredienser :

400 gram hakket kalv og flæsk

2 1/2 dl mælk

5 spsk mel

2 æg

3 grønne peberfrugter

1 spsk rasp

2 skiver serano skinke(eller almindelig bacon, hvis du har den på lager)

En smule revet parmesanost.

 

Fyldte_peberfrugter

Fyldte peberfrugter med kødfyld - nem ovnmad

Fyldte_peberfrugter

Fyldte peberfrugter:

Rør kødet med alle ingredienser, blot skinken, som er skåret i mindre stykker og parmesanosten lægges over til sidst.

Send nu alle fade ind på varmeluft på 200 grader i 1 time. Jeg synes at løgene og grøntsagerne bliver bedst, når de er overmøre, men synes du de skal have lidt mindre tager du dem bare ud en ti minutter før.

Den her omgang blev lavet på en af de der crazy days, hvor tingene skal gå stærkt stærkt og nærmest helst lave sig selv. Det er bare skønt, når man kan sende fadene ind i ovnen, stille uret og blot vente på, at det bipper igen. Så er der nem, sund og god mad serveret.

 

Benedicte Thrane

Hvis du har lyst til at følge mere med i min mad-verden, kan du finde mig på Instagram, Facebook og Pinterest.
Når du følger med, får du opdateringer om nye eller kommende opskrifter. Det ville være super skønt, at mødes derinde 🤍
Kh. Benedicte 🤍

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Pin It on Pinterest