Fyldte peberfrugter:
Peberfrugter en fantastisk grøntsag og smager bare så godt. Fyldte peberfrugter er rigtig godt til en af de dage, hvor det hele skal gå lidt stærkt.
Den grønne peberfrugt er lidt mere bitter end de andre farver peberfrugter. Jeg synes den bliver så meget bedre af at blive varmet op. Det får den sødme frem i den grønne peberfrugt, den ikke har i rå tilstand.
Ingredienserne svarer til en ca. 3 personer med rigelig af tilbehør til:
Arbejdstid: I alt tager hele middagsmaden ca.1 og 15 minutter, men det er altså 15 – 20 minutter i arbejdstid og ellers passer maden sig selv i ovnen i en time rundt regnet.
Ingredienser :
400 gram hakket kalv og flæsk
2 1/2 dl mælk
5 spsk mel
2 æg
3 grønne peberfrugter
1 spsk rasp
2 skiver serano skinke(eller almindelig bacon, hvis du har den på lager)
En smule revet parmesanost.
Fyldte_peberfrugter
Fyldte_peberfrugter
Fyldte peberfrugter:
Rør kødet med alle ingredienser, blot skinken, som er skåret i mindre stykker og parmesanosten lægges over til sidst.
Send nu alle fade ind på varmeluft på 200 grader i 1 time. Jeg synes at løgene og grøntsagerne bliver bedst, når de er overmøre, men synes du de skal have lidt mindre tager du dem bare ud en ti minutter før.
Den her omgang blev lavet på en af de der crazy days, hvor tingene skal gå stærkt stærkt og nærmest helst lave sig selv. Det er bare skønt, når man kan sende fadene ind i ovnen, stille uret og blot vente på, at det bipper igen. Så er der nem, sund og god mad serveret.
0 kommentarer