Det er faktisk nemt at lave hjemmelavet snickers og så er resultatet bare så godt. Der er gået helt sport i den herhjemme med at lave de klassiske chokoladebarer herhjemme i køkkenet, så der er mange flere opskrifter af dem i vente her på bloggen. Stay tuned.
Her kommer den:
Hjemmelavet snickers
(du får ca. 10 mindre barer ud af denne portion. Arbejdstid:30 min+frysning af barer 30 min=ca. 1 time)
Peanutbaren:
1 dl crunchy peanutbutter
1 dl cashewnødder
1 spsk vanillesukker
25 gram smør
- Send alle fire ingredienser I en gryde og giv det en tre minutters tid, mens det simrer let. Kør en stavblender igennem massen, sådan at der stadig er grove nøddestykker i. Vurder selv, om du ønsker en grov eller mindre grov bar. Beklæd en lille brødform med bagepapir og læg peanutmassen heri. Pres sammen. Læg i fryser i en halv times tid, så den bliver hård.
Den uundværlige flydende karamel:
20 gram smør
1 dl sukker
3 spsk fløde
- Smid alle tre ingredienser i en gryde og smelt det på mellemvarme i en 10 minutters tid. Husk det må ikke brænde på, blot stå og karamelisere lidt.
Smeltet chokolade:
Brug din favorit smeltechokolade. Jeg er ret så glad for “overtræksknapper” fra first price, som vist kan købes i Meny, men ihvertfald hos http://nemlig.com. (jeg synes de er nemme lige at smelte i microovnen og så stivner de lige som de skal ganske hurtig, når de hældes over kager eller i det her tilfælde snickersbarer.
Sådan gør du så:
Tag peanutmassen ud af formen, men behold massen på bagepapiret. Hæld karamelmassen udover. Skær i passende bidder. Lad nu chokoladen vælte ned over bidderne, som du synes. Læg lige på køl en fem minutters tid og mums, så er der søde sager på vej. De smager max, mega, super, duper, lækkert og ret autentisk de her hjemmelavet snickers.
Mer hjemmelavet slik? Den tager ingen tid og er en sikker vinder, når vi serverer den herhjemme…https://benedictesmad.dk/peanuts-marshmallows-slik/
0 kommentarer